SeLaMat DaTang Ke DuNiA NdYa QeLaTe...

Doa Untuk Sahabatku.....

Ya Allah... panjangkan lah umur sahabatku,kurniakanlah kesihatan yang baik padanya,terangilah hatinya dengan nur pancaran iman,tetapkanlah hatinya ,perluaskanlah rezekinya,dekatkanlah hatinya pada kebaikan dan jauhkan hatinya pada kejahatan ,

tunaikanlah hajatnya baik hajat dalam agama , dunia dan akhirat.

Ya Allah....Jangan biarkan sahabatku tertatih dan terjatuh dalam perjalanan panjang menyeru manusia kejalanMu..jika kau halalkan aku merindui sahabatku janganlah aku melampaui batas sehingga melupakan aku pada cinta hakiki rindu abadi dan kasih sejati hanya untukMu.....

Ya Allah...kurniakanlah sahabatku kesenangan,ketenangan kecemerlangan hidup di dunia dan akhirat kelak...Amin.


Kerana ilmu kita bertemu.....kerana perkenalan ukhwah terjalin...kerana cita-cita perpisahan terjadi...TAPI kerana persahabatan Lillahi ia akan berkekalan dan diredhai.....

Ya Allah.... sahabatku buah hati ku,mesra kami penawar duka

rindu kami menambah cinta,rajuk kami membuah ceria...

Ya Allah ....silatulrahim kami ukhwah fillah,bermusuh kami nauzubillah,berpisah mati insyaallah,pengubat hati doa rabitah

Ya Allah...rahmati kami meniti usia , terpisah kami di alam nyata pertemukan semula kami di alam syurga ......

InsyaAllah amin....

WANGIAN ONE DROP PERFUMES

WANGIAN ONE DROP PERFUMES

*jenama terhangat di pasaran sekarang
*Hanya setitik badan wangi sepanjang hari
*Pati minyak wangi tanpa campuran alkohol
*Sesuai digunakan untuk/semasa solat
*Diinspirasikan daripada haruman jenama antarabangsa
*4 jenis wangian berlainan dalam setiap kotak
*Sekotak hanya RM25.00 / RM27.00( Tidak termasuk kos penghantaran)
*Turut ditawarkan set biasa yang berharga RM40/ RM45 sekotak( 8 botol sekotak dalam pelbagai bauan)

HUBUNGI SAYA JIKA BERMINAT:

no tel: 019-9061243 / 013-9182345

emel: NDya.Mieya@gmail.com

KoLeKsi ViDeo KegeMaRaN NaD

STACY@ABP GALA PARTY

7:45 PM Posted In Edit This 0 Comments »
seperti yang kite semua tau, stacy telah memenangi anugerah bintang popular 2008 bagi ketegori artis baru wanita paling popular kan..so pada 30 jun 2009 telah diadakan penyampaian hadiah bertempat di Bassanova, Hotel Park Royal, Bukit Bintang. Selain stacy ramai artis lain yang turut hadir memeriahkan majlis antaranya pemenang anugerah bintang paling popular, NABIL..majlis diserikan dengan persembahan artis antaranya tomok, akim&faizal, alyah, ezlynn, ramlah ram dan semestinya STACY juga turut hiburkan tetamu...so layanla gambar2 yang ada kat bawah ni k...


layannnnnnn.....


pesona bintang....

serius nampak stacy....dengar apa tu????


sape paling kiut.....teka sendiri la...

time nabil tunjuk rantai mutiara yang dia menang

potong kek time...hehheheh


sampai sini saje la nad mampu post kat korang semua..jupe lagi lain kali...babai


p/s: JANGAN LUPA TERUSKAN UNDI STACY K...TUNJUK SEMANGAT ANDA SEBAGAI PEMINAT STACY n STACYFRENZZZZ...

CARA UNDI:

APM: TAIP MY11 HANTAR KE 33660

MUZIK2: TAIP P304 HANTAR KE 33399

SHOUT AWARD: TAIP SHOUT B6 HANTAR KE 33399 @ LAYARI HTTP://WWW.SHOUTAWARD.COM.MY
















0 comments:

koleksi video stacy